چربی گیر DAF
به منظور افزایش راندمان شناورسازی ذرات کلوئیدی در چربی گیر DAF، معمولاً به پساب ورودی مواد پلیمری جهت عملیات انعقاد و بی بار کردن ذرات اضافه می گردد. بدین منظور از لوله های مارپیچی استفاده می گردد که از یک طرف مواد منعقد کننده در بخش های مختلف تزریق می شود و از طرف دیگر مخلوط هوا با مایع تحت فشار جهت اختلاط بهتر به داخل این لوله ها تزریق می گردد.
در سیستم چربی گیر DAF مقداری از آب تمیز و شفاف شده به لوله های لخته ساز(flocculator) و بخشی از آن نیز مستقیما به واحد شناورسازی انتقال داده می شود. اضافه آب تصفیه شده نیز از سیستم چربی گیر DAF خارج می گردد. زلال بودن آب خروجی از واحد چربی گیر DAF یکی از معیارهای کارکرد مناسب این سیستم می باشد.
در بعضی موارد به جای لوله های لخته ساز، تانک های انعقاد و لخته سازی مورد استفاده قرار می گیرد. در این حالت مواد منعقد کننده در یک فاصله زمانی حدود ۵ دقیقه با پساب در تانک انعقاد مخلوط شده و سپس به داخل چربی گیرDAF تزریق می گردد. این فرایند هنگامی که پساب ورودی خنثی نباشد، به علت اینکه زمان کافی جهت خنثی سازی وجود دارد و به راحتی توسط کاربر قابل کنترل می باشد، نسبت به لخته سازهای لوله ای برتری دارد.
خصوصیات چربی گیر DAF
قابلیت حذف ۹۹درصد چربی های امولسیونی و آزاد و ذرات معلق
قابلیت حذف بیش از ۷۵ درصد بار آلودگی شیمیایی (COD) پساب
شفاف شدن پساب خروجی دراثر حذف ذرات کلوئیدی
سهولت حمل و نقل و نصب به علت ساخت چربی گیرDAF به صورت پکیج های یکپارچه
قابلیت تولید لجن نسبتاً جامد و کم آب
قابلیت حذف دترجنت ها از پساب
برای کسب اطلاعات بیشتر، مشاوره و خرید این محصول با متخصصان اوژن اطلس تماس بگیرید.
02191300204
02639708995
02639708928
از وب سایت رسمی اوژن اطلس دیدن کنید.